TITLE

.

27 mai · Inchiriere Decoratiuni · No Comments

Tendinte nunti 2017

Daca vrei sa iei pulsul ultimelor schimbari in materie de nunti, afla ce ar trebui sa faci in 2017 in calitate de viitoare mireasa.

Elementele de decor ce vor rămâne la fel de dorite vor fi lumânările, spun specialistii. Tot în preferinţe vor fi elementele care creează un decor cald, o ambianta plăcută: candelabrele şi luminile calde.

Combinaţia potrivită de stil şi simplitate va fi reţeta perfectă a aranjamentelor florale fabuloase în 2017. Dacă anul trecut stilul buchetelor de mireasă era unul „dezordonat”,  anul acesta tendinţele sunt mai îndrăzneţe: buchete cu personalitate, impunătoare. Aranjamentele florale devin din ce în ce mai creative: de la detalii de tipul plantelor aromatice (menta, busuioc), legume sau fructe mici în sezon – cum ar fi murele, şi până la copăcei în ghivece sau plante suculente. De asemenea, plantele înflorite sau crenguţe cu flori de gutui, cireş si merişoare pot fi o parte importantă din aranjamentul de pe masă.

Pentru 2017, vor fi acceptate şi încurajate mai mult ca niciodată centerpiece-urile în toate formele lor: mari, mici, pe sfeşnic, în borcănaşe, cu crengi de copac la bază, etc.

„Dacă tot vorbim de creativitate în ceea ce priveşte aranjamentele, încurajam foarte mult mirii să aleagă forme diferite pentru mese. Păstrând acelaşi ton, aceeaşi gama florală şi coloristică, dar jucând-ne puţin cu modelul şi dimensiunea, putem să diversificăm frumos aspectul acestora”, spune Alexa Dumitru.

În papetărie luciul, strălucirea şi sclipiri luminoase în tonuri calde de aur roz si arămiu, adăugate cu bun gust, vor fi completările perfecte. De asemenea, se caută fonturile speciale, mai caligrafice, mai artistice. Utilizarea mai multor tipuri de fonturi deosebite pe aceeaşi invitaţie oferă o notă aparte de personalitate. Mai mult, se poartă foarte mult scrisul de mână şi orice„atingere personală”. Într-o eră digitală, oamenilor le place să vadă influenţa laturii umane, mai ales în detalii, mai spun specialistii.

Sursa: www.one.ro

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IKA EVENTS

Inchiriere decoratiuni speciale pentru evenimente cu stil